...A MINŐSÉGI INTEGRÁCIÓ

 

Kivitelezés

Kommunikáció

Tervezés

Biztonság

 

Szolgáltatások

TERVEZÉS, SZAKTANÁCSADÁS

A technika fejlődése hatással van mindennapjainkra, az új technológiákat igyekszünk minél hatékonyabban az életünk részévé tenni és szolgálatunkba állítani. Ahhoz, hogy ezek a vívmányok megfelelő módon rendelkezésünkre álljanak, erőforrásként használhassuk, műszakilag megbízhatóak legyenek és pénzügyi oldalról is megtérüljön a beruházásuk, olyan rendszert kell kialakítanunk, amely minden szempontból optimális. Ennek megvalósítása csak tudatos, precíz tervezéssel lehetséges.

Tervezési munka keretében vállaljuk teljes gyengeáramú rendszerének tervezését a következők szerint:

  • Közműegyeztetés a távközlési szolgáltatókkal
  • Ügyféligények felmérése, amely alapján a rendszer koncepcióját kidolgozzuk
  • Egyeztetés a tervezésben résztvevő szakágakkal (építész-, gépész-, villamos tervezők)
  • Koncepciótervek, kiviteli tervek elkészítése leírásokkal, alaprajzokkal
  • Terv utógondozása

KIVITELEZÉS

Egy modern építőipari beruházás elkerülhetetlen része az épület funkcióit megfelelően kiszolgáló gyengeáramú rendszer kivitelezése, melyekkel szemben, a technikai fejlődés előrehaladtával mind magasabb igények fogalmazódnak meg. Ahhoz, hogy ezek a célok eredményesen megvalósuljanak, a körültekintő tervezésen túl szakszerű kivitelezésre, azaz jól képzett szakemberek összehangolt munkájára, minőségi beszállítók megfelelően kiválasztott eszközeire és nem utolsó sorban pontos adminisztrációra van szükség. Ezen a folyamatosan változó kivitelezői piacon kínálunk széles körű szakértelmet és minőségi munkát az alábbi területeken:

  • Strukturált hálózatok
  • IT hálózati megoldások
  • Telekommunikációs rendszerek
  • Biztonságtechnikai rendszerek
  • Ipari- és épülethangosítás 

 

SZERVIZ

A cégünk által forgalmazott eszközök garanciális javítása mellett Ügyfeleink kívánságaihoz alkalmazkodva, igény és lehetőség szerint helyszíni javításokat, hibaelhárításokat is végzünk. Ez lényegesen lerövidítheti a hiba miatt bekövetkező kiesés időtartamát. A komplex, azonnal el nem hárítható hibákat szervizünkben detektáljuk, javítjuk.

KARBANTARTÁS

Az IT rendszerek minél magasabb fokú rendelkezésre állásának biztosítására törekedve - nem csak az általunk telepített rendszerekre - vállalunk rendszerfelügyeletet, átalánydíjas javítást. Így folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a rendszer állapotát, követhetjük a bekövetkező változásokat. Ez lehetővé teszi, hogy bármely előforduló hiba esetén gyorsan és hatékonyan hárítsuk el azt.

KONZULTÁCIÓS ÉS SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG

A döntéshozatalok előkészítésében számos informatikai probléma esetén állunk Tisztelt Partnereink rendelkezésére felmérések készítésével, ajánlások kidolgozásával, szaktanácsadással. Fontosnak tartjuk, hogy a döntéshozók minden beruházás előtt tisztában legyenek a választható alternatívák előnyeivel, hátrányaival valamint ár/teljesítmény mutatójával.